Monday, May 23, 2011

:: A Famosa Resort ::

Assalamualaikum WBT

Thanks a lot to my lovely wife, Puan Nurul Hanim sebab berjaya jugak menempah condo @ A Famosa Resort untuk kita bermalam sekeluarga sebelum bergerak ke UiTM Lendu, Melaka untuk urusan pendaftaran Raja Fatimah Al-Zahra (kursus TESL).. Owh ye, tahniah ye Kak Ja sebab berjaya melanjutkan pelajaran di sana.. Belajar lah rajin-rajin hingga berjaya.. Insya-Allah..

Tempat di sana sangat lah menarik dan selesa.. Cukup lengkap dengan perabot dan barang dapur.. rasa macam nak pindah sana jer.. :)







Hari ni dalam sejarah.. Kena marah dengan PK sebab tak maklumkan tidak dapat hadir masa LADAP.. memang silap aku tak inform dia awal.. tak tahu prosedur.. hehe lepas jumpe PK, kena ceramah ringkas skit la kan.. tapi dalam pada itu, ada sesuatu yang menarik perhatian aku untuk tahu... siapakah gerangan yang 'hebat' nih bagitau PK yang aku pegi Melaka ni sebab ada hari keluarga isteri..???!?!!?? Agak kelakar dan aku nak sangat tahu siapakah yang buat citer nih? Dan aku rasa orang macam inilah yang dikatakan musuh dalam selimut.. tapi, apa ko nak cakap, cakaplah.. Aku bukan buat benda salah.. memang ada urusan penting yang aku terpaksa buat..


psst: pasni ada lagi LADAP.. huhu

4 comments:

fauzan said...

lain kali jange update status2 yang merbahaya dalam facebook. ayoh keno dgn SPRM sebab status Facebook kak ja. ha3. pening2

rudykacak said...

bakor jer org yg mgadu tuuuuu

Nurul said...

satu perkataan yg terkeluar dr mulut sy apabila mbaca blog kanda kaliini ialah "BODOH".. anim xampunkan dosa musuh dlm selimut kanda tu.. :(

Dzam Al-Haj said...

Apa2pun...letak dalam hati kalimah ini "Assobru minal iman". Contohi Rasulullah...tetap juga berbuat baik pada orang yg sentiasa memusuhi baginda. Ingatlah dik...Allah itu tidak zalim pada hambaNya. Ingat pesan abg ek...